Inhousedagen

Regelmatig organiseren wij Inhousedagen op onze locatie in Utrecht om toekomstige trainees kennis te laten maken met ons en onze organisatie. Op deze dagen bieden wij een inhoudelijk programma zodat je een goed idee krijgt van onze organisatie en kun je bijvoorbeeld speed daten met collega’s en vragen stellen aan trainees. Ook krijg je praktische informatie over het traineeprogramma en de mogelijkheden die er bij Rijkswaterstaat zijn op basis van jouw studie-achtergrond.

De volgende Inhousedag is op 23 mei en interessant voor technische studenten. Dus ben jij benieuwd naar wat werken in de techniek bij Rijkswaterstaat inhoudt? Kom dan naar onze Inhousedag Techniek! Tijdens deze dag maak je in de ochtend kennis met Rijkswaterstaat en onze collega's en ga je lunchen met trainees. In de middag gaan we op excursie en een kunstwerk van heel dichtbij bekijken. Ook ga je aan de slag met een case, we sluiten de dag af met een informele borrel waarbij je nog even na kan praten met de mensen die je net hebt leren kennen. Uiteraard kun je de hele dag door vragen stellen.

Aanmelden voor Inhousedag

Meer informatie over het traineeship bij Rijkswaterstaat vind je hier. Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar campus@rws.nl om contact op te nemen met onze campus recruiter Luca van Melick.

Wil je op de hoogte blijven van het traineeship, inhousedagen, stage en afstudeermogelijkheden bij Rijkswaterstaat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief