Onderhoudsopgave

Rijkswaterstaat staat voor een grote onderhoudsopgave. Veel bruggen, tunnels en viaducten zijn gebouwd in de jaren 50 en 60. Het wordt de grootste onderhoudsopgave in onze geschiedenis. Het renoveren en vervangen van de bestaande infrastructuur, vraagt naast flinke investeringen om menskracht en specifieke kennis. Tijdens iedere renovatie benutten we meteen de mogelijkheid om onze wegen, bruggen en tunnels veiliger en duurzamer te maken. Daarnaast vervangen we de bestaande ICT systemen door een nieuwe standaard.

Technisch manager

Technisch adviseur industriele automatisering

Technisch adviseur werktuigbouwkunde

Technisch adviseur civiele techniek

Inkoopadviseur

Contractmanager

In gesprek met Rijkswaterstaat?

We zoeken professionals met verschillende achtergronden. Wil je weten of een van onze functies bij jou past? Stuur de URL van jouw Linkedin profiel naar onderhoudsopgave@rws.nl en vermeld in welke van bovenstaande functies jij interesse hebt. Een van onze recruiters zal jouw profiel bekijken en contact met je opnemen. Er zijn op dit moment meerdere vacatures beschikbaar en zo kun je samen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.
Heb je vragen en wil je eens vrijblijvend kennismaken met je toekomstige leidinggevende of directe collega’s, meld je dan aan voor een maintain-moment. Tussen 16.00 en 18.00 uur ben je welkom op ons kantoor in Utrecht Westraven of Rotterdam.

Ik meld me aan voor: ** Let op: u kunt slechts 1 dag selecteren om u voor in te schrijven. Inschrijving is mogelijk tot 16.00u één dag voor aanvang van het event.

Interesse in functiegebied(en): ** meerdere opties mogelijk

...

Velden met een * zijn verplicht

De sollicitatieprocedure

De selectie voor alle onderhouds-vacatures wordt centraal georganiseerd en vindt plaats op ons hoofdkantoor in Utrecht. Iedereen die solliciteert op een van de openstaande vacatures doorloopt 5 stappen in het selectieproces. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons. Als je alle onderdelen positief afrondt, treedt je daadwerkelijk in dienst bij Rijkswaterstaat.