Webinar: Werken aan groots onderhoud

Hoe maken we onze infrastructuur toekomstbestendig?

Direct Aanmelden

Rijkswaterstaat gaat in de komende jaren meer dan 100 bruggen, sluizen, viaducten en tunnels uitgebreid renoveren en waar nodig vervangen. Daarbij wordt gekeken hoe de nieuwste technieken, zowel op de hardware als de software van de objecten, kunnen worden toegepast om de constructies en installaties zodanig te vernieuwen dat ze klaar zijn voor de toekomst. Dit grootse onderhoud doen wij samen met de andere overheden, kennisinstituten en partners in de bouwsector.

Het renoveren en vervangen van de bestaande infrastructuur vraagt naast flinke investeringen ook om menskracht en specifieke kennis. In dit webinar geeft Marion Straatman, afdelingshoofd Techniek en Technisch Management samen met Technisch Manager Maarten Oliedam toelichting op de complexiteit van deze onderhoudsoperatie en de vakkennis die hiervoor gevraagd wordt. Maarten legt verder uit wat dit concreet betekent bij de aanpak van een project. Kortom: hoe maken wij onze infrastructuur toekomstbestendig en welke vakinhoudelijke experts nodigen wij graag uit om te solliciteren.

“De adviseurs die Rijkswaterstaat zoekt, zijn de meer vakinhoudelijke mensen: experts die een sparringpartner zijn voor de markt, die weten wat de ontwikkelingen in hun vakgebied zijn en wat ze kunnen vragen van de marktpartijen.”

Marion Straatman
Afdelingshoofd Techniek en Technisch Management
Maarten Oliedam
Technisch Manager

Meld je aan en luister 6 juni mee.

Benieuwd naar de vacatures? Bekijk hier alle openstaande vacatures binnen de Onderhoudsopgave.

Deel onze campagne op