Orientatiegesprek voor projectmanagers infra

Van de Afsluitdijk, de Zuidas in Amsterdam of Windpark Maasvlakte tot de nieuwe zeesluis in Terneuzen of IJmuiden: de multidisciplinaire en innovatieve projecten die de projectmanager samen met het projectteam realiseert hebben stuk voor stuk maatschappelijke relevantie en politiek-bestuurlijke impact. Als projectmanager infra werk je zo mee aan een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland.

Bij Rijkswaterstaat organiseer en realiseer je omvangrijke projecten en programma’s die sterk verweven zijn met hun omgeving. Jij levert jouw project of programma op, draagt dit over aan de staande (beheer)organisatie en evalueert. Je bent verantwoordelijk voor de effectieve leiding en planning en voor een efficiente inzet van mensen en middelen. De toegekende budgetten, de projectkwaliteit en de projectvoortgang zijn bij jou in goede handen. Ook zorg je voor samenhang en een lerend karakter van de projecten onderling en binnen programma’s.

We zoeken voor deze onderhoudsopgave projectmanagers

Heb jij interesse in een projectmanagement functie binnen Rijkswaterstaat, ruime ervaring, een WO master diploma en wil je graag eens vrijblijvend in contact komen? Mail dan jouw CV naar onze matchmaker dino.dzankovic@rws.nl en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

De vacatures zijn bij het organisatieonderdeel RWS Grote Projecten en Onderhoud (GPO). Wij zijn verantwoordelijk voor aanleg- en onderhoudsprojecten met een waarde van meer dan Euro 65 miljoen. In onze projecten zijn duurzaamheid, innovatie en balans tussen mens, economie en natuur belangrijke uitgangspunten.

Kom kennismaken

Dino Dzankovic

dino.dzankovic@rws.nl

Ken jij de geschikte kandidaat?

Tip hem of haar via: