Meet & Greet Contractmanagement

23 oktober, Utrecht

Rijkswaterstaat zoekt voor aanleg- en onderhoudsprojecten met een waarde van ruim € 65 miljoen ervaren contractmanagers infra. De contractmanagers infra bij Rijkswaterstaat zijn in deze functie medeverantwoordelijk voor beeldbepalende, multidisciplinaire, landelijke en regionale projecten voor de Nederlandse infrastructuur.

Op 23 oktober van 16-18u organiseren wij een Meet & Greet om geïnteresseerden meer te vertellen over de inhoud van deze functie. Daarbij is de Meet & Greet bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met potentiele collega’s.

Locatie Datum Tijd

Utrecht, Griffioenlaan 2

23 oktober 2018

16.00 – 18.00 uur

Ben je benieuwd naar hoe een contract management functie er in de praktijk uitziet en wil je vrijblijvend kennismaken met onze collega’s van Rijkswaterstaat, meld je dan aan door een mail te sturen aan: eveline.den.hartigh@rws.nl onder vermelding van ‘Aanmelding contract management event’. In de mail graag jouw naam, emailadres en de link naar jouw LinkedIn profiel en of huidige functie vermelden.

Contractmanagement is geen trucje maar puur vakmanschap

We hebben tegenwoordig veel meer behoefte om als opdrachtgever en - nemer in gesprek te gaan. Zo kunnen we prima voortijdig risico's signaleren en met elkaar voorkomen dat die optreden.

Lees meer

Vacatures uitgelicht

Bekijk vacatures

Vragen?

Eveline den Hartigh

eveline.den.hartigh@rws.nl