Maintainmoment onderhoudsopgave

9 oktober 2018, tussen 16.00 en 18.00 uur, Utrecht

Heb je interesse in de functie van projectmanager, omgevingsmanager of assetmanager binnen Rijkswaterstaat, maar wil je eerst eens wat meer weten? Alvast de sfeer proeven, onze collega’s ontmoeten en meer weten over wat de functies inhouden?

Dan ben je op 9 oktober tussen 16.00 tot 18.00 uur van harte welkom op onze locatie in Utrecht, Westraven, Griffioenlaan 2. Koffie en thee staan klaar. Aanmelden kun je via onderstaand formulier. Inlopen kan op elk moment, maar goed om te weten dat een van onze collega’s om 16.15 uur een inleidende presentatie geeft van een half uurtje, waar je bij kunt aanhaken.

** Aanmelden voor het maintainmoment van 9 oktober is niet meer mogelijk.

Koffiemoment in de regio

In diverse regio’s van Rijkswaterstaat organiseren wij daarnaast ook koffiemomenten. Een koffiemoment in de regio is bedoeld om vrijblijvend met onze collega’s kennis te maken. Stel jouw vragen en kijk of het klikt.

  • 25 september – Zuidwal 58 , 5211 JK Den Bosch
  • 26 september – Slachthuisstraat 71, 6041 CB Roermond
  • 28 september - Toekanweg 7, 2035 LC Haarlem

Meld je aan door een mail te sturen naar: onderhoudsopgave@rws.nl onder vermelding van Koffiemoment Den Bosch, Roermond of Haarlem.

Graag in de mail het volgende vermelden: naam en e-mailadres voor de bevestiging, de link naar jouw LinkedIn profiel, je huidige functie en de functie waar je interesse in hebt: projectmanager, omgevingsmanager of assetmanager. Op basis hiervan kunnen wij de juiste collega’s aan laten sluiten.