Kalender 2018


Hier is Rijkswaterstaat vertegenwoordigd:

juli en augustus

Meeloopdag met trainee Rijkswaterstaat

Heb je nog geen kans gehad om goed kennis te maken met Rijkswaterstaat en wil je dit jaar nog solliciteren voor het traineeship? Als jij goed past in het traineeprofiel kan je deze zomer (in de maanden juli en augustus) een dagje mee komen lopen met een trainee. We matchen je aan iemand met een vergelijkbare studieachtergrond, waarna jullie samen een datum kunnen prikken. Je kan meemaken hoe het is om te werken bij Rijkswaterstaat en al je vragen over het traineeship stellen. Interesse? Meld je hier aan

6 september, Utrecht

Meet & greet Duurzaam Inkopen

Rijkswaterstaat zoekt in het kader van de onderhoudsopgave meerdere inkoopprofessionals. Ben jij geïnteresseerd in een inkoopfunctie bij Rijkswaterstaat en wil jij vrijblijvend kennis maken met jouw potentiele collega’s? Meld je dan hier aan voor de Meet & greet ‘Duurzaam inkopen’.

1 oktober, Utrecht

Projectmanagement meetup

Lijkt het je interessant om omvangrijke projecten en programma’s die sterk verweven zijn met hun omgeving te organiseren en te realiseren? Kortom heb jij interesse in een van de projectmanagementfuncties bij Rijkswaterstaat? Meld je dan aan voor de meetup van 1 oktober. We bieden twee sessies aan waardoor je meer te weten komt over onze visie op projectmanagement en je kennis kan maken met potentiele collega’s. Meld je vooraf wel even aan via deze link.

12 oktober Stagemarkt Rijkswaterstaat Utrecht

Stagemarkt Rijkswaterstaat Utrecht

Bij Rijkswaterstaat lopen jaarlijks zo’n 500 stagiaires en afstudeerders rond. Wil jij er daar één van zijn? Kom dan op vrijdagmiddag 12 oktober van 14-18u langs in Utrecht op onze stagemarkt om je te oriënteren op een onderwerp en om kennis te maken met onze collega’s. Je kan workshops volgen en op de informatiemarkt zullen verschillende afdelingen van Rijkswaterstaat staan om je te vertellen waar zij zich mee bezig houden.