Kalender 2018


Hier is Rijkswaterstaat vertegenwoordigd:

4 december 11.00-11.45u

Webinar Circulaire infrastructuur

Barbara van Offenbeek (Senior Adviseur Circulaire Economie) en Jan Willem Spruit (Technisch Manager) van Rijkswaterstaat gaan tijdens dit webinar in op het thema: Circulaire infrastructuur door de ogen van Rijkswaterstaat en zij geven toelichting op de bouw van het eerste circulaire viaduct in Nederland. Wat komt hierbij kijken? Welke rol speelt Rijkswaterstaat hierin? Aanmelden kan op via onderstaande link
Aanmelden

12 december

Inhouselunch

Ben je benieuwd naar wat het traineeship bij Rijkswaterstaat inhoudt en wil je even de sfeer proeven? Kom dan naar onze Inhouselunch op 12 december van 11-14u in Den Haag. Tijdens deze middag krijg je informatie over het Rijkswaterstaat traineeship, vertellen trainees je over hun ervaringen en ga je aan de slag met een case. Ook kan je tijdens de lunch natuurlijk al je vragen stellen aan de aanwezige trainees.
Aanmelden

10 december

Meet & Greet Zeeland

Rijkswaterstaat heeft regelmatig diverse vacatures in Zeeland. Daarbij kun je denken aan inkoop- en technische functies, functies op het gebied van integrale veiligheid, waterbeheer, scheepvaart en handhaving. Ben je benieuwd of jouw nieuwe uitdaging er bij zit? Kom dan op 10 december van 16 – 18 uur naar de Meet & Greet op onze locatie in Middelburg. Aanmelden kan op deze pagina:
Aanmelden

3, 4 of 5 december

Inspiratiedagen

Op 3, 4 en 5 december vindt de 4e editie van de Inspiratiedagen IV plaats. Hier worden de nieuwste innovaties van Rijkswaterstaat (RWS) op het gebied van IT en Industriële automatisering getoond. Dit evenement is gericht op RWS-collega’s en directe relaties, maar dit jaar maken we een uitzondering en nodigen we young professionals uit om op dit unieke event aanwezig te zijn. Ben jij een young professional op het gebied van industriële automatisering, procesautomatisering, technische bedrijfskunde of elektrotechniek en lijkt het je leuk om een dagje mee te lopen met één van onze collega's, dan kun je hier je interesse aangeven:
Ik heb interesse (Let op: het beschikbaar aantal plekken is heel beperkt.)