Kalender 2018


Hier is Rijkswaterstaat vertegenwoordigd:

Vragenuurtjes onderhoudsopgave

Rijkswaterstaat staat voor een grote onderhoudsopgave. Veel bruggen, tunnels en viaducten zijn gebouwd in de jaren 50 en 60. Het wordt de grootste onderhoudsopgave in onze geschiedenis. Het renoveren en vervangen van de bestaande infrastructuur, vraagt naast flinke investeringen om menskracht en specifieke kennis. Daarom zijn wij op zoek naar inkoopadviseurs, contractmanagers, managers projectbeheersing en technisch adviseurs. Op diverse data in februari, maart en april is er de gelegenheid om vrijblijvend met managers, collega’s en recruiters in gesprek te gaan.

Locatie: Utrecht Westraven
Meer informatie

Op woensdag 25 april organiseren wij in Utrecht een Inhousedag met het thema Techniek. Hiervoor nodigen wij technische trainees uit met een HBO/WO studieachtergrond in de richting Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of een vergelijkbare studie. Ben je student of starter op de arbeidsmarkt met maximaal drie jaar werkervaring en ben je geïnteresseerd in een traineeship bij Rijkswaterstaat?

Locatie: Utrecht Westraven
Meer informatie:

Ben je student of starter op de arbeidsmarkt met maximaal drie jaar werkervaring en ben je geïnteresseerd in een traineeship bij Rijkswaterstaat? Kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens dit koffiemoment.

Locatie: Utrecht Westraven
Meer informatie

NHL-Stenden Leeuwarden Carrièrebeurs

Dit evenement is voor technische studenten van de NHL-Stenden die zich oriënteren op stages, afstudeerplekken en startersfuncties.

All Energy Day

Evenement over de energietransitie en duurzame energie voor studenten van de TU Delft

Civiele Bedrijvendagen

Bedrijvenbeurs voor studenten Civiele Techniek van de TU Delft

Bètabedrijvenbeurs

Bedrijvenbeurs voor bèta-studenten van de Radboud Universiteit

Techniek op Hakken

Bedrijvenbeurs voor vrouwelijke studenten met een technische studieachtergrond