Kalender 2019

Wil je op de hoogte blijven van het traineeship, inhousedagen, stage en afstudeermogelijkheden bij Rijkswaterstaat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Hier is Rijkswaterstaat vertegenwoordigd:

25 maart

Meet and Greet in Zeeland

16:00 - 18:00 uur, kantoor Middelburg Komende periode zoeken wij veel nieuwe collega's bij Rijkswaterstaat voor de provincie Zeeland. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn?

Meld je aan voor de meet & greet

28 maart

Waterinfodag

Nederland - Waterland. De Waterinfodag is een congres, beurs en netwerkdag over de informatievoorziening in de watersector. Nieuw dit jaar is een studentenprogramma. Je hebt toegang tot de presentaties en de beurs met ook niche spelers in deze boeiende markt. Beleef en ervaar hoe informatievoorziening een essentiële “enabler” is voor het waterbeheer in Nederland. Aanwezig zijn medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en bedrijven. ’s Middags zullen een aantal daarvan speciaal voor studenten een boekje open doen over carrièremogelijkheden (stages, traineeships, afstudeermogelijkheden of misschien wel je eerste baan). Meld je aan op de website www.waterinfodag.nl

26-28 maart

Railtech

Tijdens de Railtech kan je onze stand bezoeken zien we je daar?

Meer informatie

5 en 6 april

Nederlandse Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs 2019 is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Bezoek onze stand of onze workshop tijdens de carrierebeurs in de RAI.

Meer informatie

18 april

Diversity Dinner, Amsterdam

Rijkswaterstaat neemt deel aan het Diversity Dinner Op donderdag 18 april vindt de vierde editie van het Diversity Dinner plaats in RAI Amsterdam. Diversity Dinner is erop gericht om studenten & young professionals met een cultureel diverse achtergrond in contact te brengen met grote bedrijven, overheden en corporates. Aanmelden kan via

www.diversitydinner.nl

18 april

Meet & Greet Haarlem 16:00-18:30

Ben je woonachtig in Noord-Holland en toe aan een volgende carrière stap? Bij Rijkswaterstaat zoeken we met regelmaat nieuwe collega’s met een technische achtergrond en inkoop/contract managers. Kom naar de meet & greet! We laten je zien wat Rijkswaterstaat doet in de regio Noord-Holland en je gaat in gesprek met de collega’s.

Herken jij je in een van de volgende profielen, meld je dan aan voor deze middag:

  • Mbo-4 diploma techniek en werkervaring in de Elektro/ Civiel/ WTB
  • Bachelor/master in techniek/ICT en werkervaring in de ICT/ Industriële Automatisering/ Elektro/ Civiel/ WTB
  • Bachelor/master en werkervaring binnen inkoop/contractmanagement.
Meld je aan via de mail en voeg je LinkedIn of cv toe. Je ontvangt van ons een bevestiging van deelname met informatie over het programma en de locatie.

Meld je aan via de mail

9 mei

ICTasting (met pizza) 16:00-19:00

Ben je toe aan een volgende stap en wil je weten of werken bij de Centrale Informatievoorziening iets voor jou is? Kom dan naar de ICTasting (met pizza) op 9 mei as. Tijdens de ICTasting kun je één van onze workshops volgen en in gesprek gaan met de collega’s.

Bekijk het programma en meld je aan

15 mei

Beta bedrijvendagen

Meer weten over werken bij Rijkswaterstaat? Bezoek onze stand en ga met onze collega's in gesprek.

Meer informatie

16 mei

All energy day

Meer weten over werken bij Rijkswaterstaat? Bezoek onze stand en ga met onze collega's in gesprek.

Meer informatie

15 en 16 mei

Civiele bedrijven dagen

Meer weten over werken bij Rijkswaterstaat? Bezoek onze stand en ga met onze collega's in gesprek.

Meer informatie

16 mei

Techniek op Hakken

Vrouwen zijn niet meer weg te denken uit het technische bedrijfsleven. Als vrouwelijke technische student krijg je tijdens Diner op Hakken de mogelijkheid om in contact te komen met 4 toonaangevende technische bedrijven uit verschillende branches. 

Meer informatie

23 mei

Inhousedag Techniek

Er volgt binnenkort meer informatie

24 mei

Rijkswaterstaat Stagemarkt

Ben jij van plan om in september 2019 stage te gaan lopen of om jouw afstudeerscriptie te gaan schrijven? Kom dan langs op onze grote stagemarkt van Rijkswaterstaat om je te oriënteren en te laten inspireren. Op deze stagemarkt worden de stage- en afstudeeropdrachten gepresenteerd door diverse onderdelen binnen Rijkswaterstaat.

Erbij zijn? Bekijk het programma en meld je aan