Kalender 2018


Hier is Rijkswaterstaat vertegenwoordigd:

23 oktober, Utrecht

Meet & greet Contractmanagement

Rijkswaterstaat zoekt voor aanleg- en onderhoudsprojecten, ervaren contractmanagers infra., die medeverantwoordelijk zijn voor beeldbepalende, multidisciplinaire, landelijke en regionale projecten voor de Nederlandse infrastructuur. Ben jij geïnteresseerd in een contractmanagementfunctie bij Rijkswaterstaat en wil je meer weten wat het werk bij Rijkswaterstaat inhoudt. Kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens de Meet & Greet in Utrecht. Meer info en aanmelden kan hier

9 okt 2018

Maintainmoment Onderhoudsopgave

Heb je interesse in de functie van projectmanager, omgevingsmanager of assetmanager binnen Rijkswaterstaat, maar wil je eerst eens wat meer weten? Alvast de sfeer proeven, onze collega’s ontmoeten en meer weten over wat de functies inhouden? Op 9 oktober van 16- 18u organiseren wij een Maintainmoment op onze Rijkswaterstaat locatie in Utrecht. Wegens het grote aantal aanmeldingen is aanmelden voor dit evenement niet meer mogelijk.

12 oktober Stagemarkt Rijkswaterstaat Utrecht

Stagemarkt Rijkswaterstaat Utrecht

Bij Rijkswaterstaat lopen jaarlijks zo’n 500 stagiaires en afstudeerders rond. Wil jij er daar één van zijn? Kom dan op vrijdagmiddag 12 oktober van 14-18u langs in Utrecht op onze stagemarkt om je te oriënteren op een onderwerp en om kennis te maken met onze collega’s. Je kan workshops volgen en op de informatiemarkt zullen verschillende afdelingen van Rijkswaterstaat staan om je te vertellen waar zij zich mee bezig houden. Meer info en inschrijven kan hier.