Kalender 2019

Wil je op de hoogte blijven van het traineeship, inhousedagen, stage en afstudeermogelijkheden bij Rijkswaterstaat? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Hier is Rijkswaterstaat vertegenwoordigd:

21 mei van 16.00 – 18.00 uur

Maintainmoment Onderhoud

Werken aan de grootste onderhoudsopgave uit de geschiedenis van Rijkswaterstaat? Deel uitmaken van projecten die ons land verder brengen? Rijkswaterstaat is op zoek naar professionals met verschillende technische achtergronden. Kom vrijblijvend sfeer proeven en ontmoet toekomstige collega’s.

Meer weten? Meld je aan

23 mei

Inhousedag Techniek 23 mei

Ben jij benieuwd naar wat werken in de techniek bij Rijkswaterstaat inhoudt? Kom dan naar onze Inhousedag Techniek! Tijdens deze dag maak je in de ochtend kennis met Rijkswaterstaat en onze collega's en ga je lunchen met trainees met dezelfde studieachtergrond als jij. In de middag gaan we op excursie en een kunstwerk van heel dichtbij bekijken. Ook ga je aan de slag met een case, we sluiten de dag af met een informele borrel waarbij je nog even na kan praten met de mensen die je net hebt leren kennen. Uiteraard kun je de hele dag door vragen stellen.

Meer weten? Meld je aan

24 mei

Rijkswaterstaat Stagemarkt

Ben jij van plan om in september 2019 stage te gaan lopen of om jouw afstudeerscriptie te gaan schrijven? Kom dan langs op onze grote stagemarkt van Rijkswaterstaat om je te oriënteren en te laten inspireren. Op deze stagemarkt worden de stage- en afstudeeropdrachten gepresenteerd door diverse onderdelen binnen Rijkswaterstaat.

Erbij zijn? Bekijk het programma en meld je aan