Inhousedag

Inhousedagen

Regelmatig organiseren wij Inhousedagen op onze locatie in Utrecht om toekomstige trainees kennis te laten maken met ons en onze organisatie. Op deze dagen bieden wij een inhoudelijk programma zodat je een goed idee krijgt van onze organisatie en kun je bijvoorbeeld speed daten met collega’s en vragen stellen aan trainees. Ook krijg je praktische informatie over het traineeprogramma en de mogelijkheden die er bij Rijkswaterstaat zijn op basis van jouw studie-achtergrond. Op dit moment staat er geen Inhousedag gepland.

Inhouselunch

Ben je benieuwd naar wat het traineeship bij Rijkswaterstaat inhoudt en wil je even de sfeer proeven? Kom dan naar onze Inhouselunch op 22 november. Je bent welkom vanaf 11:00 u, het programma zal ongeveer tot 14:00 u duren.

Tijdens deze middag krijg je informatie over het Rijkswaterstaat traineeship, vertellen trainees je over hun ervaringen en ga je aan de slag met een case. Ook kan je tijdens de lunch natuurlijk al je vragen stellen aan de aanwezige trainees.

Aanmelden voor de Inhouselunch kan door een mail te sturen naar campus@rws.nl, ovv ‘Inhouselunch 22 november’. In de mail graag je naam, studierichting en opleidingsniveau vermelden. Ook is het voor de lunch voor ons belangrijk om te weten of je speciale dieetwensen hebt.

Meld je aan vóór 19 november.

Tip: Houd de kalender op deze website in de gaten. Hier worden al onze evenementen gepubliceerd.

Meer informatie over het traineeship bij Rijkswaterstaat vind je hier. Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar campus@rws.nl om contact op te nemen met onze campus recruiter Luca van Melick.