Inhousedag voor technische trainees

Inhousedag Techniek Rijkswaterstaat

Op woensdag 25 april organiseren wij in Utrecht een Inhousedag met het thema Techniek. Hiervoor nodigen wij technische trainees uit met een HBO/WO studieachtergrond in de richting Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of een vergelijkbare studie. Ben je student of starter op de arbeidsmarkt met maximaal drie jaar werkervaring en ben je geïnteresseerd in een traineeship bij Rijkswaterstaat? Schrijf je dan uiterlijk 19 april in voor deze Inhousedag.

Let op! Er zijn maar een beperkte hoeveelheid plekken beschikbaar voor deze Inhousedag. Na jouw inschrijving geven we je zo snel mogelijk een reactie. Een definitieve bevestiging van jouw deelname aan de dag ontvang je niet later dan 20 april.

Wat kun je tijdens de Inhousedag verwachten?

Wij bieden je een inhoudelijk programma wat bij ons past, zodat je een idee krijgt van onze organisatie. Je kunt speed daten met onze collega’s en al je vragen stellen aan onze trainees. We gaan aan de hand van workshops technisch de diepte in, maar we gaan ook naar buiten, om ons werkveld van dichtbij te bekijken. Tijdens deze Inhousedag krijg je natuurlijk praktische informatie over het traineeprogramma en informeren wij je over de mogelijkheden die wij bieden aan talenten met een technische achtergrond.

Koffiemoment

Wil je vrijblijvend en op een informele manier kennismaken met onze organisatie of heb je de kans gemist om op de Inhousedag te komen, dan zien wij je graag op ons koffiemoment op 15 mei. Ook hiervoor vragen we je je aan te melden.

Beide evenementen vinden plaats op Griffioenlaan 2 in Utrecht.

Meer informatie over het traineeship bij Rijkswaterstaat vind je hier. Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar campus@rws.nl om contact op te nemen met onze campus recruiter Luca van Melick.

Aanmeldformulier

Waar wil je voor in aanmerking komen?*

...

Velden met een * zijn verplicht