Inhousedag

Inhousedagen

Regelmatig organiseren wij Inhousedagen op onze locatie in Utrecht om toekomstige trainees kennis te laten maken met ons en onze organisatie. Op deze dagen bieden wij een inhoudelijk programma zodat je een goed idee krijgt van onze organisatie en kun je bijvoorbeeld speed daten met collega’s en vragen stellen aan trainees. Ook krijg je praktische informatie over het traineeprogramma en de mogelijkheden die er bij Rijkswaterstaat zijn op basis van jouw studie-achtergrond. Op dit moment staat er geen Inhousedag gepland.

Inhouselunch

Ben je benieuwd naar wat het traineeship bij Rijkswaterstaat inhoudt en wil je even de sfeer proeven? Kom dan naar onze Inhouselunch op 12 december van 11-14u in Den Haag, locatie Rijnstraat. Tijdens deze middag krijg je informatie over het Rijkswaterstaat traineeship, vertellen trainees je over hun ervaringen en ga je aan de slag met een case. Ook kan je tijdens de lunch natuurlijk al je vragen stellen aan de aanwezige trainees. Aanmelden kan tot 4 december.

Aanmelden voor de Inhouselunch kan door een mail te sturen naar campus@rws.nl, ovv ‘Inhouselunch 22 november of 12 december’. In de mail graag je naam, studierichting en opleidingsniveau vermelden. Ook is het voor de lunch voor ons belangrijk om te weten of je speciale dieetwensen hebt.

Tip: Houd de kalender op deze website in de gaten. Hier worden al onze evenementen gepubliceerd.

Inspiratiedagen

Op 3, 4 en 5 december vindt de 4e editie van de Inspiratiedagen IV plaats. Hier worden de nieuwste innovaties van Rijkswaterstaat (RWS) op het gebied van IT en Industriële automatisering getoond. Dit evenement is gericht op RWS-collega’s en directe relaties, maar dit jaar maken we een uitzondering en nodigen we young professionals uit om op dit unieke event aanwezig te zijn. Ben jij een young professional op het gebied van industriële automatisering, procesautomatisering, technische bedrijfskunde of elektrotechniek en lijkt het je leuk om een dagje mee te lopen met één van onze collega's, dan kun je hier je interesse aangeven. Let op het beschikbaar aantal plekken is heel beperkt.

Meer informatie over het traineeship bij Rijkswaterstaat vind je hier. Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar campus@rws.nl om contact op te nemen met onze campus recruiter Luca van Melick.