Ga met Rijkswaterstaat in gesprek

Rijkswaterstaat staat voor een grote onderhoudsopgave. Veel bruggen, tunnels en viaducten zijn gebouwd in de jaren 50 en 60, De politiek wil een flexibele en compacte overheid, terwijl het productievolume hoog moet blijven. Uitvoerende taken worden daarbij zoveel mogelijk aan de markt overgelaten. Rijkswaterstaat besteedt jaarlijks projecten en diensten aan met een totale waarde van meer dan 3 miljard euro. Sinds 2010 kopen we volledig duurzaam in. Daarnaast zoekt Rijkswaterstaat naar vernieuwende oplossingen voor de intensief gebruikte netwerken (wegen, vaarwegen en kunstwerken). Daar willen we op een innovatieve manier mee omgaan: duurzamer, veiliger, goedkoper en met een grotere functionaliteit van de bestaande infrastructuur.

We zoeken voor deze onderhoudsopgave inkoopprofessionals

Heb jij interesse in een inkoopfunctie binnen Rijkswaterstaat, minimaal een HBO diploma en NEVI en wil je graag eens vrijblijvend in contact komen? Mail dan jouw CV naar ellen.van.vught@rws.nl, matchmaker en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt ook een ijsje komen eten op 8 augustus van 16.00 – 18.00 uur in Utrecht. Je kunt dan vrijblijvend in gesprek met onze recruiters. Meld je aan via ellen.van.vught@rws.nl.

Globaal draag je als inkoopadviseur bij aan de aanleg en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur door het opstellen van een inkoopplan. Dit doe je door adequate voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van contracten. Hierbij houd je rekening met inkoopstrategieën, actuele kaders en wet- en regelgeving. Dit risicogestuurde inkoopplan stem je af op de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt en de marktbenadering. Je zorgt ook voor een afgebakende contractvorm en –inhoud en ziet toe op contractbeheersing. Je hebt daarbij een signalerende en adviserende rol. Verder voer je de (verplichte) meerwaardetoetsen en marktscans uit.Je functioneert binnen een Integraal Projectmanagement (IPM) Team zoekt regelmatig afstemming met jouw projectteam, stakeholders en andere relevante disciplines. Je zorgt voor optimale kennisuitwisseling. Binnen een IPM team zijn een projectmanager, technisch manager, omgevingsmanager, contractmanager en manager projectbeheersing werkzaam.

Bekijk vacatures

Ellen Kloesmeijer-van Vught

Ellen.van.vught@rws.nl

Ken jij de geschikte kandidaat?

Tip hem of haar via: